Bostad
1 min lästid

Ikano Bostad anställer ny chef för nyproduktion

14:e februari 2023, 09:23
Ikano Bostad anställer ny chef för nyproduktion
Josefine Wikström. Bildkälla: Ikano Bostad.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Förändringen ska leda till en tydligare organisation med kortare beslutsvägar, högre effektivitet och ökat fokus på hållbarhet, kunderbjudande och digitalisering, skriver bolaget.

˗ Den nya enheten för nya bostäder kommer att kunna ta snabbare beslut, driva affären effektivare och öka takten i vårt klimat-, digitaliserings- och kundarbete. Josefine med sitt engagemang och breda erfarenhet från bostadsbranschen ger alla förutsättningar att lyckas, säger Robert Jaaniste, VD på Ikano Bostad.

“Vill förenkla vardagen”

Ikano Bostad utvecklar nya bostäder och bostadsområden i Sveriges tre storstadsregioner. Det breda erbjudandet innehåller flerfamiljshus och radhus, och det senaste året har Ikano Bostad även drivit detaljplaner för några av Stockholms och Malmös största utvecklingsområden – Telestaden i Farsta och Elinegård i Malmö.

˗ Jag ser framemot att utveckla och leda den nya enheten nya bostäder och fortsätta driva affären framåt. Vi vill förenkla vardagen för de många människorna, och det gör vi genom att utveckla vårt erbjudande och erbjuda branschens bästa och mest hållbara kunderbjudande, säger Josefine Wikström, chef nya bostäder på Ikano Bostad.

#ikano bostad
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0