Sponsrad
5 min lästid

Energibolaget många företagskunder väljer

18:e november 2022, 11:19
Energibolaget många företagskunder väljer
Sponsrad
Like 0

Historien om Skellefteå Kraft går tillbaka långt i tiden. Året är 1906 och Sverige är under elektrifiering. Redan på den här tiden arbetar man med förnybara energikällor liksom man gör idag.

– Vi tar tillvara på naturen och kraften runt om oss, vatten och vind för att förse våra kunder med 100 procent förnybar energi, säger Josefine Andersson, företagsrådgivare på Skellefteå Kraft.

Många nöjda kunder

I dag är Skellefteå Kraft den femte största kraftproducenten i Sverige och nu har man fler kunder runt om i landet än i den egna kommunen.

– Vi växer och är i dag ett självklart val för många företagskunder. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi är alltid tillgängliga. Vi finns oftast ute bland våra kunder på besök eller på mässor. Vår stora styrka ligger i hur vi tar hand om våra kunder och skapar kundnöjdhet, något som gång på gång syns i våra kundundersökningar, säger Josefine Andersson.

Skellefteå Kraft ligger ofta i topp när det kommer till företagssidan.

– Vi lyssnar på kunderna och hjälper dem att hitta lösningar som passar just deras behov. Att kunden känner sig nöjd och trygg är viktigt för oss, fortsätter Josefine Andersson.

Josefine Andersson, företagsrådgivare på Skellefteå Kraft. Foto: Patrick Degerman

”Det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi är alltid tillgängliga.”

Hos Skellefteå Kraft får du en företagsrådgivare, kompletta helhetslösningar och 100 procent förnybar el – läs mer här

Läs mer om Zero sun och se en film här

100 procent förnybar el

– Vi säljer bara el från förnybara energikällor och om vi gör en eventuell vinst investerar vi den i klimatsmarta innovationer, säger Josefine Andersson.

En av dessa innovationer är Sara kulturhus – en magnifik byggnad i centrala Skellefteå där man skapat ett smart energisystem som nyttjar både fjärrvärme, el och solvärme.

Ett annat exempel är Zero Sun, en 104 kvadratmeter stor villa på Skellefteå camping, som har ett självförsörjande energisystem som ska klara även de långa mörka vintrarna i norr, med hjälp av solenergi som lagras i batterier och som vätgas.

Sara kulturhus – en magnifik byggnad i centrala Skellefteå där man skapat ett smart energisystem som nyttjar både fjärrvärme, el och solvärme. Foto: Jonas Westling

– Sara kulturhus och Zero Sun är två bra exempel på innovationssatsningar där vi lärt, och lär oss nya saker. Det gör att vi blir ännu bättre på att hjälpa våra kunder att framtidssäkra sina verksamheter, säger Josefine Andersson.

Vi ska vara det bästa energibolaget för Sverige och tillsammans med våra kunder driver vi omställningen till ett hållbart samhälle med hundra procent förnybar kraft, avslutar Josefine Andersson.

Läs mer om Sara kulturhus och se en film här

Sara kulturhus – en magnifik byggnad i centrala Skellefteå där man skapat ett smart energisystem som nyttjar både fjärrvärme, el och solvärme. Foto: Jonas Westling

Därför ska ni som företag välja Skellefteå Kraft

• Skellefteå Kraft bidrar till att driva omställningen till ett hållbart samhälle med 100 procent förnybar kraft.

• Skellefteå Kraft tar ansvar för hela leverantörskedjan, med särskilt fokus på klimat, mänskliga rättigheter och leveranssäkerhet.

• Skellefteå Kraft värnar om människor, hållbarhet och goda relationer.

• Rådgivarna är personliga kontakter som kunden kan vända sig till.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0