Sponsrad
3 min lästid

Kunskap bidrar till smartare val vid inköp

14:e november 2022, 13:26
Kunskap bidrar till smartare val vid inköp
Sponsrad
Like 0

Svenska Skydd värnar om kunskap och utbildning innan upphandling, då det bidrar till ett hållbart och långsiktigt val av rätt produkter. Att de har egen tillverkning i Eskilstuna, gör att de kan förse marknaden med den allra senaste tekniken och följa uppdaterade kundbehov och standarder på ett enkelt sätt.

 1. Vem är Svenska Skydd?
  Svenska Skydd är en helhetsleverantör inom trapphusentreprenader som funnits sedan 1995. Vår core business är att förse bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med marknadens bästa säkerhetsdörrar. Vi finns rikstäckande med kontor över hela landet. Dessutom har vi egen dörrtillverkning i Eskilstuna vilket gör att vi kan förse marknaden med den allra senaste tekniken och följa uppdaterade standarder. Vi genomför också hela trapphusrenoveringar och tar ett helhetsansvar i entreprenaderna.
 2. Hur är ni med och bidrar till fastighetsbranschens utveckling?
  Vi försöker att få kunderna att bli mer medvetna om valen de gör när man ska renovera. Att bidra med kunskap och information kring dagens krav är en viktig del i vårt arbete. Det bidrar till smartare val som är mer hållbara och långsiktiga.
 3. Vad ser du är branschens största utmaning inom de kommande åren?
  Nya regler för klassade dörrar enligt ny EN-standard för brandklasser och i takt med att de införs så det kan ju vara en utmaning att hänga med i processen. Därför är det en fördel att koncernen har egen tillverkning och vi kan vara snabba i processen och omställningen som krävs för att följa kraven.
 4. Vilka kanaler använder ni er av för att nå ut med era lösningar till befintliga och nya kunder?
  Vi har rikstäckande avtal med stora aktörer inom fastighetsbranschen och når ut brett i och med dem. Sedan arbetar vi väldigt mycket i digitala kanaler, till den mån att vi faktiskt valde bort fysiska mässor vid ett tillfälle. Däremot insåg vi att det är viktigt att träffa våra kunder fysiskt och visa upp våra produkter. Just nu finns ett uppdämt behov av mötesplatser och det ska bli roligt att komma ut igen. Vi tycker också att det är viktigt att synas på mässor för att visa att man också är en stor, seriös aktör i branschen.
 5. Vad kan man förvänta sig av ert deltagande på FastighetsMässan 2023?
  Då har vi nyheter att presentera. Vi är också oerhört kompetenta med bra personal i montern, där du får tips, råd och guidning när du göra dina inköp av dörrar. Vi bollar gärna idéer och frågor inför kommande upphandlingar i vår monter på plats den 15-16 mars i Stockholm!

Läs mer om FastighetsMässan här

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0