Byggindustrin
2 min lästid

JSB växer ‒ etablerar ny verksamhet

7:e september 2022, 09:11
JSB växer ‒ etablerar ny verksamhet
Genrebild: Unsplash
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Samtidigt inleds nu rekrytering av en Byggservicechef. Etableringen ligger som en del i JSB:s övergripande tillväxtstrategi.

JSB Construction AB har sedan 2020 varit verksam i Jönköping, främst inom entreprenad. Verksamheten i Jönköping har stadigt utvecklats positivt och under hösten 2022 påbörjas etableringen av en ny byggserviceverksamhet i regionen och rekrytering av en ny Byggservicechef inleds.

Byggservicechefen får i sin tur resurser att bygga ett nytt team från grunden. Byggserviceverksamheten ska stå redo för uppdrag januari 2023.

Enligt strategin

Lars Johansson, Arbetschef på JSB Bygg Syd i Jönköping och ansvarig för etableringen, ser fram emot att växla upp och ser stor potential i avdelningens nya erbjudande:

– Detta ligger helt i linje med den strategi vi slog fast för ett par år sedan. JSB är ett företag att räkna med. Det är därför extra ärofullt att få vara en del av den här resan. Rekryteringen är igång och jag vet att det finns fler därute, med driv och energi, som vill utmana branschen och sig själva. Känner man igen sig i den beskrivningen kommer man passa bra in på JSB.

JSB har i dag ca 350 medarbetare och med årsomsättning om drygt två miljarder. Med verksamheten i Jönköping är företaget etablerat i Skåne, Blekinge, Kronoberg, Jönköping, Östergötland, Mälardalen och Hälsingland. Affärsområdet JSB Bostad är etablerade med bostadsproduktion i hela Sverige.

#jönköping #jsb
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0