Byggindustrin
2 min lästid

Byggstart i projekt Haga Palett

17:e november 2021, 12:38
Byggstart i projekt Haga Palett
Haga Palett. Bild: Nordr
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Projektet Haga Palett ligger i den södra delen av Solnavägen, närmast Hagastaden. En stark försäljning för den första delen av tre, som startade i våras, öppnar nu för byggstart.

– Vi ser ett väldigt fint projekt som ligger i ett bra geografiskt läge och som möter en god marknad. Det gör att vi ser väldigt positivt på både resultatet så här långt och på projektets framtid, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.

Solnavägen utgör en viktig del i Solna stads ambitioner om att binda samman Stockholms innerstad med kommunens centrum och vägen planeras bli en stadsgata med levande gatuliv och boulevardliknande grönska i framtiden.

Utöver närheten till Hagastaden, innerstaden, Solna Centrum och Hagaparken erbjuder området goda kommunikationer som förbättras ytterligare när den nya tunnelbanelinje som förbinder Odenplan med Arenastaden står klar.

– Vår ambition är att göra det enkelt för människor att hitta sin nya bostad, och att skapa områden där många känner att de hör till. Den känslan ser vi fram emot att tillsammans med andra skapa längs Solnavägen, säger Leif Danielsson.

Sammanlagt omfattar Haga Palett 350 bostäder. Försäljning och produktion kommer att ske i tre etapper med säljstart för de återstående två etapperna planerad till 2022.  Hela projektet ska stå klart för inflyttning under andra halvan av 2023.

#byggprojekt #haga palett #nordr #solna
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0