Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Götenehus rekryterar Mattias Larsson som CFO

2:a november 2021, 09:30
Götenehus rekryterar Mattias Larsson som CFO
Genrebild. Bildkälla: Pixabay / creative commons /
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Götenehus Group rekryterar Mattias Larsson som ny CFO. Han har en bakgrund i ledande roller inom Autoliv, Veoneer och Westcoast windows. Han tillträder januari 2022.

”Götenehus växer idag snabbt och har stor potential att utveckla och effektivisera verksamheten utifrån våra stora mängder data. Bland annat är vårt nya affärssystem här en viktig bas. Mattias som CFO stärker oss ytterligare genom både hans ledarskap och bakgrund”, säger Andreas Gustafsson, vd Götenehus.

Götenehus har de senast åren upplevt en markant tillväxt i volym, geografier och produkter. För att ytterligare stödja utvecklingen har bolaget genomfört flera nischade rekryteringar. Mattias Larsson är en av dem. 

”Götenehus och bostadsmarknaden är i en mycket spännande fas med både tillväxt och utmaningar. Bolagets medarbetare har ett starkt engagemang att utveckla bostäder för ett mer hållbart samhälle. Här ser jag fram emot att bidra”, säger Mattias Larsson.

Götenehus vd Andres Gustafsson passar också på att tacka avgående CFO Robert Elovsson för att ha byggt upp CFO-rollen till dagens nivå. Robert fortsätter att arbeta som CFO till dess att Mattias Larsson tillträder och kommer därefter att övergå till en ny roll inom Götenehus.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0