Affär & Karriär
2 min lästid

Prisade branschprofiler till Semrén & Månsson

1:a november 2021, 10:51
Prisade branschprofiler till Semrén & Månsson
Photo by rawpixel.com form PxHere
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Arkitektkontoret Semrén & Månsson rekryterar två flerfaldigt prisade branschprofiler: Mattias Lind och Lars Zackrisson som närmast kommer från White Arkitekter. Detta framgår av ett pressmeddelande.

Mattias Lind och Lars Zackrisson har jobbat sida vid sida i över två decennier och fortsätter nu sin professionella bana tillsammans på Semrén & Månsson med start i januari 2022.

Duon har starka repertoarer med projekt såsom Våghuset, Brick Studios, renoveringen av Hotell Riverton och Regionens Hus i centrala Göteborg, kulturhuset Selma Lagerlöfs Center i förnyelsen av miljonprogramsförorten Backa, ett flertal naturum i svenska nationalparker samt internationellt uppmärksammade vattentornet VÅGA i Varberg för att nämna några projekt. Utöver erfarenhet finns även flertalet priser i bagaget; Svensk Forms pris Design S för årets interiör 2019 och Glaspriset året efter, för att nämna ett par exempel.

Sedan årets början har arkitektkontoret Semrén & Månsson rekryterat 36 personer till företagets kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, som en naturlig följd på att man fått in ett flertal större projekt under hösten. Men anställningarna är också en strategisk satsning för att växa kompetensmässigt inom arkitektur och gestaltning.

Vi brinner ju för att arkitektur ska vara vacker och glädja människor i generationer framåt. Och samtidigt vara en bra affär för beställaren. Men för att leverera de bästa resultaten måste man också bygga det bästa laget. Mattias och Lars kommer bli ett fint tillskott i vår resa framåt, när vi levererar arkitektur i världsklass säger Magnus Månsson, arkitekt och grundare av Semrén & Månsson.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0