Affär & Karriär
2 min lästid

Ny ekonomi- och finanschef på Veidekke

25:e oktober 2021, 06:27
Ny ekonomi- och finanschef på Veidekke
Maria Sidén, CFO Veidekke Bygg. Foto: Hans Alm
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Maria Sidén är ny ekonomi- och finanschef för Veidekke Bygg Sverige. Hon kommer närmast från rollen som ekonomi- och finanschef på John Mattson Fastighetsföretagen AB och börjar på Veidekke i mars 2022, enligt ett pressmeddelande från Veidekke.

 Efter 8 år hos andra arbetsgivare välkomnar vi Maria Sidén tillbaka till Veidekke. Med sin breda erfarenhet både från entreprenadsidan och nu senast från fastighetsbolag tillsammans med stort engagemang och entusiasm kommer Maria vara en viktig del av Veidekke Byggs framtid. Vi ser verkligen framemot att Maria börjar hos oss, säger Charlotta Nilsén, verksamhetsområdeschef Veidekke Bygg Sverige.

Maria Sidén var redovisningschef på Veidekke Entreprenad för 8 år sedan och har sedan dess haft rollerna som CFO på BTH Bygg och Bostad samt nu de senaste sju åren som ekonomi- och finanschef på det noterade fastighetsbolaget John Mattson. Hon kliver nu in i rollen som ekonomi- och finanschef (CFO) för det nyligen bildade verksamhetsområdet Veidekke Bygg Sverige.

– För mig är det viktigt att arbeta i ett värderingsdrivet bolag. Att återigen få göra det i Veidekke tillsammans med involverade medarbetare känns väldigt roligt och spännande. Jag ser framemot att bidra till fortsatt tillväxt och lönsamhet inom Veidekke Bygg Sverige, säger Maria Sidén.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0