Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Klart: Hon blir ny vd för teknikkonsult i Göteborg

24:e oktober 2021, 08:06
Klart: Hon blir ny vd för teknikkonsult i Göteborg
Anna Nivala blir ny vd för Bengt Dahlgren i Göteborg. Foto: Pressbild Bengt Dahlgren Göteborg.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Anna Nivala, idag vd för Protek projektstyrning, blir ny vd för teknikkonsultföretaget Bengt Dahlgren i Göteborg. Hon tillträder som vd den 1 januari 2022. “Vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut, säger Petra Palmgren Lindwall, styrelseordförande i Bengt Dahlgren Göteborg.

– Det är kulturen och värderingarna som lockar mig med Bengt Dahlgren, jag vet att det är ett bra bolag som gör skillnad på så många plan. Ligger man inte långt framme inom miljö och hållbarhet har man snart vare sig kunder eller medarbetare. Bengt Dahlgren ligger väldigt långt framme inom dessa frågor och jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara med och driva detta som också är mina hjärtefrågor, berättar Anna Nivala.

Petra Palmgren Lindwall, styrelseordförande i Bengt Dahlgren Göteborg är nöjd över vd-rekryteringen:

– Med Anna vid rodret hoppas vi få ytterligare utväxling på alla initiativ och det enorma driv som präglar alla medarbetare. Med Anna vill vi också visa att Bengt Dahlgren är en organisation som värdesätter ständig utveckling, förändring och modiga val. Anna är en härlig personlighet, vi hade många fantastiska kandidater, men Anna stack ut, säger Petra Palmgren Lindwall, Styrelseordförande Bengt Dahlgren Göteborg.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0