Affär & Karriär
2 min lästid

Ny affärschef på Lindbäcks

19:e oktober 2021, 11:25
Ny affärschef på Lindbäcks
David Sundström. Foto: Pressbild Linbäcks
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Lindbäcks har nu gjort klart med ny affärschef för att driva försäljning och tillväxtresan för bolaget.
– Skogen är Norrlands gröna guld och Lindbäcks är kronjuvelen i den förädlingskedjan, så därför är det viktigt att Lindbäcks fortsätter utvecklas med en stark framtidstro, säger David Sundström, affärschef, Lindbäcks.

Efter en rekryteringsprocess som pågått under augusti och september har nu Lindbäcks beslutat att ge David Sundström rollen som affärschef. Sundström var tidigare ansvarig för affärsområdet i norr och tar nu klivet upp som övergripande ansvarig för affärsutvecklingen och försäljningen. Sundström tillträder tjänsten i dag, den 12:e oktober.

Magnus Edin, vd Lindbäcks Bygg:

– Jag är glad att vi nu har klart med David Sundström som ny Affärschef. Jag ser fram emot vårt samarbete. Jag har haft förmånen att lära känna David en tid så det känns förstås extra bra. Tillsammans ska vi fortsätta satsa på vår försäljning och en fortsatt tillväxt. Vi kommer också att i nästa steg rekrytera för att förstärka teamet som arbetar med försäljning ytterligare.

David Sundström:

– Jag är superglad och stolt över att få utveckla Lindbäcks och Lindbäcks affär. Det finns en bostadsbrist i Sverige, det är ett faktum, att vi kan lösa delar av den bristen är också det ett faktum och att få jobba med att lösa ett samhällsproblem är något som alla vi på Lindbäcks kan vara stola över.

– Att jobba med något hållbart som vårt industriella träbyggande gör att man blir varm i hjärtat, och det kommer också att betyda en bättre affär för våra kunder i framtiden. Det är rimligt att anta att fastighetsägare i framtiden kommer att få betala för sin klimatbelastning i någon form. Därför ska vi fortsätta att driva på i den gröna omställningen av byggbranschen, slutar Sundström.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0