Affär & Karriär
2 min lästid

JSB:s nya vd har tillträtt

1:a oktober 2021, 08:52
JSB:s nya vd har tillträtt
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Fredrik Leo har nu tillträtt som vd för JSB Construction AB den 1 oktober. Hans fokus blir att styra JSB framåt i företagets strategiska utveckling och tillväxt. Han efterträder Pether Fredholm som i samband med detta går över till att helt fokusera på arbetet som styrelseordförande och koncernchef för koncernen JSB Gruppen AB.

Fredrik Leo har en bred och gedigen erfarenhet i ledande positioner inom byggsektorn och har varit verksam inom branschen i över 20 år. Närmast kommer han från Borlängebaserade byggföretaget Byggpartner där han axlat rollen som VD och Koncernchef, skriver JSB i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket stolt över att få leda JSB in i framtiden. Mitt fokus framöver kommer att ligga på att tillsammans med alla engagerade och kreativa medarbetare utveckla verksamheten och stärka JSB:s position på marknaden, säger Fredrik Leo.

I samband med att Fredrik går in som VD för JSB antar Pether rollen som Koncernchef för JSB Gruppen AB och tillträder samtidigt som styrelseordförande för JSB, vilket blir ett naturligt led i att långsiktigt stärka och utveckla JSB mot framtiden.

De senaste åren har JSB haft en kraftig tillväxt med etablering på flera regioner och vunnit flera långsiktiga strategiska riksavtal. JSB har som mål att inom fyra till fem år nå en omsättning om 5 miljarder och vara en betydande aktör på svenska marknaderna för entreprenader och bostadsutveckling. Tillsammans med bolagets styrelse och medarbetare är det nu Fredriks uppdrag att leda JSB mot uppsatta mål.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0