Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Christina Kassberg blir ny CFO för Instalco

1:a oktober 2021, 08:04
Christina Kassberg blir ny CFO för Instalco
Christina Kassberg, Instalco
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Christina Kassberg tillträder rollen som ny CFO för Instalco den 1 november 2021. Hon har en bakgrund inom börsnoterade och förvärvsintensiva bolag och kommer närmast från en roll som CFO på Climeon.

Christina Kassberg har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans. Hon kommer närmast från Climeon och har tidigare varit CFO på bland annat Addtech, Resurs Holding och Medivir.

– Jag är väldigt glad att Christina har tackat ja till rollen som CFO för Instalco. Hon har en utmärkt profil med en bakgrund och kunskap från förvärvsbolag och hon kommer att bidra med stor kompetens och affärsmässighet, säger Robin Boheman, vd Instalco.

Christina har förutom gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans även arbetat med managementfrågor, HR och hållbarhet.

– Instalco är ett spännande och expansivt företag som har en tilltalande affärsmodell för drivna entreprenörer i installationsbranschen. Jag ser fram emot att vara med och bidra till Instalcos fortsatta utveckling, säger Christina Kassberg.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0