Byggindustrin
1 min lästid

Han tar plats i styrelsen för Assemblin

12:e augusti 2021, 14:48
Han tar plats i styrelsen för Assemblin
Fredrik Wirdenius ny styrelseledamot i Assemblin.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Vid en extrainsatt bolagsstämma valdes Fredrik Wirdenius, tidigare vd och koncernchef i Vasakronan, till ny styrelseledamot i Assemblin.

Idag driver Wirdenius en egen rådgivningsverksamhet, och är styrelseordförande i Willhem, Hållbo och 3E Property samt styrelseledamot i Kungsleden, Axfast, Noelhuset A amt Scandic Hotels

– Fredrik Wirdenius har ett långt förflutet i den svenska och internationella bygg- och fastighetsbranschen. Han har också ett stort fokus på kundnytta och service, vilket är viktigt för Assemblins fortsatta framgång. Jag är därför mycket glad över att kunna välkomna Fredrik till Assemblins styrelse, säger Mats Wäppling, styrelseordförande i Assemblin.

– Installationsbranschen är en spännande bransch som har en viktig roll att spela i samhället, inte minst i den pågående klimatomställningen. Assemblin har på kort tid etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den nordiska installationsmarknaden, och jag ser fram mot att bidra med min erfarenhet till Assemblins fortsatta utveckling och tillväxt, säger Fredrik Wirdenius. 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0