Affär & Karriär
2 min lästid

Malin Bjurström blir ny HR-chef på Wästbygg

5:e juli 2021, 13:54
Malin Bjurström blir ny HR-chef på Wästbygg
Malin Bjurström
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Wästbygg Gruppen har rekryterat Malin Bjurström till jobbet som ny HR-chef och därmed också som ny medlem till koncernledningen. Hon efterträder Anders Jansson, som valt att lämna på egen begäran.

Malin kommer närmast från en tjänst som HR Manager på Stena Metall, där hon varit anställd i olika roller sedan 2012.

– Det känns väldigt roligt att vi har rekryterat Malin till att fortsätta driva och utveckla vårt strategiska HR-arbete. Med sin gedigna erfarenhet av personalfrågor och kunskap ifrån olika branscher är jag övertygad om att Malin, tillsammans med resten av vårt HR-team, kommer att kunna fortsätta utveckla våra medarbetare och deras upplevelse av oss som arbetsgivare. Mitt intryck av Malin som person är att hon är både lyhörd, driven och utåtriktad, vilket är viktiga egenskaper för en HR-chef och vilket gör att jag känner mig trygg med att hon kommer lyckas bra i sin nya roll. Jag vill också passa på tacka Anders för det arbete han har utfört och för det engagemang han visat under sina år som anställd, säger Jonas Jönehall, vice koncernchef/CFO.

– Jag ser verkligen fram emot att lära känna alla medarbetare och få en inblick i Wästbyggs verksamhet. Oavsett bransch, så fyller ju HR-funktionen en viktig roll när det gäller att driva frågor som företagskultur, värderingar och utveckling av medarbetare och ledare. Dessa frågor ligger mig varmt om hjärtat och jag har fått uppfattningen att de också ligger högt upp på Wästbyggs dagordning, vilket var en av anledningarna till att jag med glädje tackade ja till denna tjänst, summerar Malin.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0