Välkommen till nya Branschaktuellt.se

Nytt utseende, nya funktioner, snabbhet men framför allt användarvänlighet har prioriterats när Branschaktuellt lanserar ny hemsida.

Idag lanserar vi äntligen vår nya hemsida branschaktuellt.se. Vi har planerat, format och byggt för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt. Nytt utseende, nya funktioner, snabbhet och användarvänlighet har prioriterats – allt för att ge dig som besökare en bättre upplevelse. På den nya hemsidan finns möjligheten att själv skräddarsy nyhetsflödet utifrån det egna önskemålet.

Läsaren och användaren i fokus

Förutom att hemsidan fått ett nytt modernt utseende är det premiär för en helt ny grupp besökare – när läsare får sällskap av användare. Förutom funktioner för nyheter kan vi också erbjuda besökaren verktyg i form av kommande event, jobb, avtal och mycket mer.

Vi har under de senaste åren skapat en måste produkt för hela branschen där fokus ligger på ständig utveckling. Detta är något vi verkligen är stolta över. Nu tar vi klivet från nyhetskanal till nyhetsportal.

Vi ser fram emot din feedback
Maila mig på marcus@branschaktuellt.se

Marcus Rosenholm,
CTO Branschaktuellt

Din användarprofil

För att få tillgång till Branschaktuellt som verktyg behöver du skapa ett digitalt konto. Det gör du med din e-postadress – helt kostnadsfritt. Som inloggad kan du prenumerera på våra branschbrev, marknadsföra ditt företag i vårt företagsregister och skapa event. Du kan även publicera vakanser och ta emot ansökningar under fliken ”jobb”.

 

Skräddarsy din egen nyhetsmix

På nya Branschaktuellt kan du skräddarsy ditt personliga nyhetsflöde utifrån bransch, ett visst ämne, eller bolag. Du kan välja att få pushnotiser via din e-post för att uppdateras om senaste nytt från de ämnen som du bevakar. Du får själv bestämma tempot på hur ofta du vill bli uppdaterad!

Skapa företagssida

Att lista ditt företag med en proffsig presentation i vårt företagsregister ger goda förutsättningar för att din webbplats ska märka ut sig i bruset. Du väljer själv ut vilken information du vill visa upp och vi länkar självklart till er hemsida. Förutom att företaget blir sökbart når ni även ut till våra läsare, användare.

 

Bläddra bland våra branschbrev

Våra branschbrev skickas ut varje vecka och håller dig som arbetar inom bygg-, infrastruktur-energi- och industribranschen uppdaterad med nyheter, listor, granskningar, exklusiva intervjuer, nya affärer, rollbyten, bolagsköp med mera. Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få utvalda nyheter direkt i din inkorg.

 

Vakanser hos Branschaktuellt

Skapa jobbannonser och gör dem synliga för Branschaktuellts användare och läsare. Det gör du från ditt konto under fliken ”Jobb” och är helt kostnadsfritt. Funktionen kommer att finnas tillgängliga för alla med ett konto i slutet av Q4 2021.

Event och mässor på en plats

Under fliken ”Event och mässor” hittar du mässor och event som passar dig och ditt företag. Från ditt konto kan du själv skapa ett event eller en mässa synligt på branschaktuellt.se. Funktionen kommer att finnas tillgängliga för alla med ett konto i slutet av Q4 2021.