UthyrningNya hyresgäster i Sickla Front
8/10/2019 2min lästid

Nya hyresgäster i Sickla Front

8/10/2019 2min lästid
Nya hyresgäster i Sickla Front

Foto: Erik Lefvander

Huset har certifierats med betyget Excellent från Breeam.

Tre nya hyresavtal har tecknats med Bikester, Addnature och ITW Construction Products – de nya hyresgästerna i Sickla Front.

Sickla Front etapp II består av två hus om totalt 25 000 kvadratmeter och är en entré till Nacka från Södermalm. Största hyresgäster i fastigheten är Domstolsverkets tre verksamheter Nacka tingsrätt, Mark- och miljödomstolen samt Hyres- och arrendenämnden som tillsammans hyr totalt 11 000 kvadratmeter. Andra hyresgäster i fastigheten är bland andra Yamaha Motors, Vroom och SecMaker.

– Vi är väldigt glada över att IWT Construction Products, Bikester och Addnature blir nya hyresgäster i Sickla Front. Sickla växer och utvecklas till en tät och blandad stad som lever under dygnets alla timmar. Här finns ett stort utbud av mat, kultur, handel och bostäder, något som visat sig mycket attraktivt för företag som letar nya platser för sina kontorsetableringar, säger Charlotta Gustafson, Head of leasing, Atrium Ljungberg i ett pressmeddelande.

Om Sickla Front etapp II

Sickla Front etapp II består av två hus och ett parkeringshus med 400 parkeringsplatser, varav 100 för elbilar, samt ett cykelgarage med plats för 500 cyklar. Huset har certifierats med betyget Excellent från Breeam och bidragande del i certifieringen är bland annat närheten till Tvärbanan, Saltsjöbanan, bussar och den kommande tunnelbanan.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!