Transport & Logistik Transport
2 min lästid

Nystart när PG Lots byter namn

16:e november 2020, 14:00
Nystart när PG Lots byter namn
PG Lots blir Tempcon Linköping. Foto: Mikael Carlsson
Anna Sjöström Anna Sjöström
Like 0

Tempcon Groups dotterbolag PG Lots i Linköping byter namn till Tempcon Linköping.
Namnbytet sker efter en tids förändringsarbete för att tydliggöra en nysatsning med förändrad organisation och ett förstärkt erbjudande till marknaden.

Som en del i det pågående förändringsarbetet inom dotterbolaget kommer man nu byta namn för att tydligare visa att man har spetsat erbjudandet till marknaden och att man blir ännu tydligare i att man är en del av Tempconfamiljen. Detta samtidigt som man har sjösatt en ny organisation.

Sedan tidigare har bolaget ett distributionsnät som täcker större delarna av Östergötland och Södermanland. Under senare tid har man utökat trafiken till att även omfatta Västervik och dess omgivningar. Detta samtidigt som man nu också trafikerar Göteborg, Jönköping, Örebro, Mälardalen och Stockholm med sin fjärrtrafik.

Parallellt med förändringarna i trafiken kommer terminalen på Idögatan i Linköping få ett lyft där man på ett ännu bättre sätt kommer kunna hantera kundernas gods i en obruten kylkedja.

– Med vår nya organisation kommer vi kunna vara ännu närmare kunden. Vi skräddarsyr uppläggen för våra kunder och vår målsättning är att hålla en hög lägstanivå vad gäller servicen till dem. Bolaget har ju en drygt 20 år lång historia så namnbytet nu ska ses lite som en nystart, fortsätter Törnqvist. Samtidigt som vi blir ännu tydligare i vårt erbjudande till marknaden, säger Ann-Sofie Törnqvist, vd på Tempcon Linköping.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0