2021-04-12 Odd Molly bygger logistik i Vaggeryd https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/logistikpark-vaggeryd.jpg

Odd Molly bygger logistik i Vaggeryd

vaggeryd logistikpark
Vaggeryd logistikpark, strax söder om Vaggeryd. Foto: Vaggeryd kommun
Logistikläge

Vaggeryd Logistikpark, ett dotterbolag till Odd Molly har skrivit avtal med tre hyresgäster för att uppföra en ny och toppmodern 12 000 kvadratmeter stor lager- och logistikbyggnad. Det framgår av ett pressmeddelande.

Odd Mollys dotterbolag Vaggeryd Logistikpark har tidigare meddelat att man tecknat avsiktsförklaringar med två aktörer om att uppföra lager- och logistikbyggnader om totalt 6 000 kvadratmeter på området.

Odd Molly kan nu meddela att bolaget tecknat hyresavtal med tre aktörer och att ytan ökar till totalt 12 000 kvadratmeter, varav en av aktörerna har option på ytterligare 4 500 kvadratmeter.

Genomsnittlig hyreslängd uppgår till cirka 10 år. Byggstart planeras till slutet av maj 2021 och inflyttning planeras ske mot slutet av 2021. Bedömt hyresvärde uppgår till 8,6 MSEK stigande till cirka 12,5 MSEK, om optionen på utökad yta utnyttjas. Slutliga avtal och byggstart är villkorat av bygglov och att andra sedvanliga tillstånd erhålls.

”Vaggeryd Logistikpark är ett otroligt spännande logistikutvecklingsprojekt på sammanlagt över 380 000 kvadratmeter mark med ypperligt skyltläge utmed E4:an, 20 min söder om Jönköping och med järnvägsspår in på fastigheterna. Vi är väldigt glada att vi idag kan presentera de första tre tecknade hyresavtalen avseende uppförande av minst 12 000 kvadratmeter moderna lager- och logistikbyggnader och för det växande intresset vi upplever för att etablera sig på området”, säger Odd Mollys styrelseordförande Patrik Tillman.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!