2021-02-10 Teknikmagasinet flyttar till nytt e-handelslager https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/02/Logicenters_Eskilstuna-2-200420-1024x768-1.jpg

Teknikmagasinet flyttar till nytt e-handelslager

Hyresavtalet gäller en 6 000 m2 stor lageryta. Bild: Logicenters
Hyresavtalet gäller en 6 000 m2 stor lageryta. Bild: Logicenters
Logistikläge

E-handeln växer för Teknikmagasinet som nu flyttar in i Logicenters anläggning i Eskilstuna Logistikpark. Det mångåriga avtalet gäller en 6 000 kvm stor yta av logistikfastighetsaktörens anläggning.

”Teknikmagasinet är en spännande aktör inom den växande e-handeln och vi ser fram emot att få följa deras expansion på nära håll. Jag vill tacka för det goda samarbetet och är övertygad om att de kommer att stortrivas i sitt nya lager”, säger Fredrik Nygren, Commercial Manager, Logicenters.

Eskilstuna Logistikpark är belägen strax utanför Eskilstuna med direkt närhet till motorväg, järnväg samt flygplats. Logistikparkens geografiska läge skapar goda transportmöjligheter till Örebro samt till Mälardalsregionen och Stockholm.  Dessutom finns möjlighet till ytterligare expansion för logistikfastighetsaktören i området, vilket möjliggör expansion för såväl nuvarande som nya hyresgäster framöver.

”Vårt nya lager ger oss större kapacitet och är optimerat för att hantera vår växande e-handel. Det ligger dessutom optimalt placerat ur ett logistikperspektiv. Att stanna i Eskilstuna där vårt nuvarande lager ligger var ett uttalat mål för att kunna behålla vår befintliga personal och deras kompetens. Dessutom gör det flytten betydligt smidigare och minimerar risken för störningar”, säger Ulrika Göransson, vd på Teknikmagasinet.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!