2019-09-16 PostNord i ny fastighet vid Landvetter https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/09/postnord-logistik-landvetter-post.jpg

PostNord i ny fastighet vid Landvetter

PostNord Logistics. Fotograf: Mads Armgaard
Logistikläge
Transport

PostNords verksamhet för tredjepartslogistik, TPL, har tecknat avtal med Landvetter Logistik Center om ett nytt logistikcenter vid Göteborg Landvetter Airport.

PostNord TPL kommer att hyra hela fastigheten på 46 000 kvadratmeter. Den första etappen omfattar cirka 20 000 kvadratmeter och kommer att vara klar för inflyttning den 1 juni 2020. Resten av byggnaden kommer att vara inflyttningsklar hösten 2020.

”Inne i en stark tillväxtfas”

PostNord TPL har växt under de senaste åren vilket är en av anledningarna till den nya etableringen i logistikparken vid Göteborg Landvetter Airport.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas. I fjol etablerade vi oss i Jönköping och byggde nytt i Norrköping, kring årsskiftet tillträder vi en ny fastighet i Helsingborg och i och med denna satsning stärker vi vår närvaro i Göteborg, en av Sveriges främsta logistikorter. Vår nya etablering säkerställer tillväxten hos befintliga kunder men möjliggör även konkurrenskraftiga logistiklösningar när det gäller nya förfrågningar, säger Mårten Koshko, Affärsutvecklingschef, PostNord TPL i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!