2019-08-26 Aditro inleder strategiskt samarbete https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/08/aditro-webb.jpg

Aditro inleder strategiskt samarbete

Bild: Aditro
Lager
Logistikläge
Transport

Aditro Logistics AB inleder ett samarbete med Airmee för omlastning och distributionslösningar från enheterna i Jönköping.

För att säkerställa fortsatt geografisk expansion av Airmees hemleveranstjänst till Göteborg och Malmö har Airmee och Aditro Logistics ingått ett samarbete för omlastning och distributionslösningar från enheterna i Jönköping.

Effektivt nätverk och effektivare ledtidssetup

Lösningen innebär att Aditro Logistics 3PL-lager blir omlastningscentral för Airmees gods för hemleverans. Detta ska medföra att Airmee får ett effektivt nätverk och därmed ännu effektivare ledtidssetup får sina hemleveranser i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Detta är en viktig pusselbit för oss i vårt led att skapa ledande lösningar för Sveriges retailbolag. Genom detta samarbete kan vi uppnå väldigt sena cut-off tider för hemleveranser dagen efter från Jönköping till Sveriges alla större städer, och samtidigt som vi kan bistå Airmee med ett effektivt nätverk, säger Johan Andersson, Regionschef syd Aditro Logistics i ett pressmeddelande.

– Vårt samarbete med Aditro Logistics innebär att vi kan hjälpa e-handlare med lager runt om i Sverige att erbjuda sina kunder kanske de snabbaste same day-leveranserna på marknaden. Samarbetet är också en viktig del i vårt arbete att utveckla hållbara transporter genom att konsolidera olika parters flöden på så få fordon som möjligt, säger Julian Lee, VD på Airmee.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!