2018-12-18 Ny chef på Logicenters https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2018/12/logicenters-rekryterar-webb.jpg

Ny chef på Logicenters

Anders Østergaard Hansen. Foto: Logicenters
Anders Østergaard Hansen. Foto: Logicenters
Transport & Logistik

Logicenters arbetar med att stärka organisationen ytterligare och tillsätter därför Anders Østergaard Hansen att leda Logicenters investeringsteam i Danmark. Han kommer därmed ansvara för Logicenters logistikinvesteringar och kapitalförvaltning i Danmark.

Logicenters ambition för kommande år är att ytterligare stärka den ledande positionen inom moderna logistikanläggningar i Norden. Anders Østergaard Hansen kommer att arbeta för att ytterligare stärka Logicenters närvaro och erbjudande på den danska marknaden. Anders Østergaard Hansen har arbetat som Investment Manager på NREP i två år. Nu tar han över rollen på Logicenters.

Ett heltäckande ansvar

Tjänsten innebär ett heltäckande ansvar för investeringar och kapitalförvaltning i Danmark. Med en bakgrund hos the LEGO Group och McKinsey & Co, har Anders Østergaard Hansen med sig god investeringsförmåga och en affärsanalytisk expertis.

– Vi har höga ambitioner när det kommer till att utveckla Logicenters verksamhet för att bättre kunna stötta våra hyresgäster. Det kräver att vi jobbar med de bästa personerna och Anders är en av dem. Med hans ledarskap och expertis inom affärsutveckling är han en viktig tillgång och jag är glad att han nu ingår i vårt team, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters i ett pressmeddelande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!