Transport & Logistik
1 min lästid

PostNord skriver ramavtal för utlämning

29:e maj 2018, 11:42
PostNord skriver ramavtal för utlämning
Annemarie Gardshol, VD PostNord Sverige. Bildkälla: Postnord
Hans Grindal Hans Grindal
Like 0

PostNord och Reitan Convenience Sweden AB har tecknat ett nytt ramavtal för utlämningsställen. Avtalet gäller från och med den 1 juni 2018 och innebär att paket som skickats med PostNord inom kort kan hämtas även hos de Pressbyråer och 7-Eleven som väljer att vara utlämningsställe.

PostNord har omkring 2000 utlämningsställen runt om i landet, de flesta i samarbete med de stora dagligvarukedjorna. Svenskarnas e-handel ökar stadigt, och antalet paket växer med den.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Reitan och hoppas att många av butikerna ska välja att vara utlämningsställen. Vi ska finnas på centrala platser där många människor rör sig och Reitans butiker blir ett bra och välkommet tillskott, säger Annemarie Gardshol, vd för PostNord Sverige.

Reitan finns i stora delar av landet med starka varumärken och har cirka 500 servicepunkter i Sverige. Reitan kompletterar och stärker PostNords övriga ramavtal inom dagligvaruhandeln.

– Vi eftersträvar enkelhet och vill finnas till hjälp för våra kunder. Samarbetet med PostNord passar väl in i det, säger Carl Åkerblad, Kategorichef för tjänster på Reitan.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0