Industri Tillverkning
2 min lästid

ABC Vent satsar på utveckling med ny vd

2:a november 2020, 14:50
ABC Vent satsar på utveckling med ny vd
ABC vent har ny vd
Anna Sjöström Anna Sjöström
Like 0

ABC Ventilationsprodukter AB går nu in i en expansiv fas med utveckling av verksamheten och nya produktkoncept.
För att lyckas med satsning kommer Ingemar Carlsson att lämna vd- posten och ta rollen som utvecklingsansvarig.
Anette Andersson blir ny vd.

Anette Andersson har gedigen erfarenhet från bygg-/ventilationsbranschen och har de senaste 15 åren framgångsrikt lett företagets försäljning och marknadsutveckling, varav de 2 senaste åren som vVD/COO. Tillträdet gäller från och med 1 november 2020.

– Vi är mycket glada över att Anette tillträder tjänsten då vi känner oss trygga med att Anettes positiva engagemang kommer att fortsätta utveckla företagets verksamhet vidare. Jag kommer samtidigt att utveckla min egen roll och arbeta med övergripande produkt/affärsutveckling, säger Ingemar Carlsson.

– Jag vill först och främst tacka Ingemar och vår styrelse för det fortsatta förtroendet! Allt pekar på att 2020 blir vårt bästa år någonsin och det känns väldigt spännande att få leda företaget vidare. Vi antar utmaningen och vill dra vårt strå till stacken för att kunna nå de gemensamma klimatmålen för Sverige och med hjälp av våra fantastiska medarbetare skapar vi ett starkare ABC Vent med fokus på framtiden. Våra satsningar kommer innebära rekryteringar, säger Anette Andersson.

ABC Ventilationsprodukter startar nu omställningen mot en klimatneutral och fossilfri produktionsanläggning som ska vara färdigt till 2025.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0