EnergiSmart artikelleverans, interaktion och autentisering
11.11.2021 12:39 5 min lästid

Smart artikelleverans, interaktion och autentisering

SPONSRAT | 11.11.2021 12:39 5 min lästid

Pålitliga UHF och NFC RFID-etiketter med dubbla frekvenser

Sponsrat Inlägg
0

Brady Corporation presenterar en ny, mycket pålitlig RFID-etikett med dubbla frekvenser som kombinerar fördelarna med UHF och NFC RFID-teknik. Med en enda etikett kan företag förbättra produkt- och artikelleveranskedjans hantering, autentisering och slutanvändarinteraktion.

Förbättra produktleverans, interaktion och autentisering

Spåra och interagera med nästan alla artiklar eller produkter via en enda pålitlig, industriklassad etikett med UHF och NFC RFID-teknik och dubbla frekvenser. Lokalisera flera artiklar samtidigt på avstånd och få tillgång till ytterligare information på nära håll. Lägg enkelt till mer data var som helst, inklusive tillverknings- och underhållsregister, leveransdatum, produktmanualer, autentiseringsdata och garantiinformation.

Visualisera dina fördelar – skaffa infografiken >>

Skapa en utökad produktverklighet

Tryck bara på etiketten med en NFC-aktiverad smartphone för att läsa och skriva data. Alla produkter eller artiklar med en RFID-etikett med dubbla frekvenser kan göra det möjligt för hela leveranskedjor att delta i track & trace-program, från tillverkning av delar, montering, logistik och distribution till installatörer, underhåll och slutanvändare. Data som läggs till kan innehålla koder, länkar till onlineinformation eller till databaslagrade dokument.

 

Snabb lagerhantering

Flera etiketterade produkter och artiklar kan räknas och identifieras samtidigt på ett avstånd upp till 11 meter med bärbara eller fasta UHF RFID-läsare. Signalerna ignorerar siktlinjen vilket avsevärt ökar lagerhanteringens snabbhet och flexibilitet. Relevanta spårbarhetsdata kan också nås snabbt per skannad artikel, och skannrar kan vägleda personalen till rätt artikel.

Förvärv av Nordic ID

För att ytterligare bredda sitt erbjudande av RFID-produkter gjorde Brady i april 2021 ett förvärv av finska Nordic ID, Europas ledande leverantör av lösningar för spårning av varor. I och med förvärvet kan Brady idag erbjuda kompletta industriella RFID-lösningar med RFID-etiketter, RFID-skrivare, mjukvara och RFID/NFC-läsare.

Få mer produktdetaljer & se videon >>

Brady AB

www.brady.se

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!