ByggindustrinDe renoverar din innergård till en fantastisk mötesplats
SPONSRAT | 18/05/2021 4min lästid

De renoverar din innergård till en fantastisk mötesplats

SPONSRAT | 18/05/2021 4min lästid
De renoverar din innergård till en fantastisk mötesplats

”Vi är en seriös aktör i vår bransch. Varje projekt som vi avslutat har ett utmärkt resultat”

Rikard Hallberg
SPONSRAT
Like
0

Innergårdsgruppen Garage & Betong är din självklara hand genom hela innergårdsrenoveringen. Vare sig det gäller ny dränering, renovering av gårdsbjälklag, tätskikt eller snygga stenläggningar till planteringar, snickeriarbeten eller belysning så bistår de med gedigen erfarenhet och levererar ett färdigställt arbete med högt resultat. Deras kunder är bland andra bostadsrättsföreningar, fastighetsägare men även projektledare och privatpersoner i och omkring Stockholmsområdet. Med stor kunskap och engagemang utför de en totalrenovering av din innergård/ garage och utformar innergården du alltid drömt om.

Med mer än 20 års erfarenhet av renoverings- och förbättringsarbete levererar Innergårdsgruppen alltid projekten i tid och de har vad som krävs för att kunden skall känna sig trygg. I företaget arbetar kunnig personal inom innergårdsrenoveringtätskikt, markarbeten, snickeri, dränering och trädgårdsanläggning. Projektcheferna är certifierade och anslutna till ID06 och arbetar miljömedvetet och med kvalitet.

Om kunden anser att en innergård och/ eller garage är i behov av renovering, börjar det med ett samtal. Kunden vill eventuellt  göra en totalrenovering av sin gård. Många innergårdar är väldigt gamla, många gånger har man inte renoverat något på så länge som 50 -100 år. Då är förarbetet  oerhört viktigt.

De besiktar gården för att fastställa renoveringens omfattning. De har då möjlighet att kontrollera bjälklaget och tätskiktets mående för bedömning. De vet därefter hur de skall planera arbetet för att  lämna en realistisk offert. Om tätskiktet inte är utbytt på uppemot 50 år så har detta uppnått sin tekniska livslängd och behöver bytas ut. Då river de tätskiktet och kanske även utför en ny stenläggning, ny plantering eller uppför en ny byggnad på gården, allt enligt kundens önskemål.

-Kunden vill ofta göra något nytt och fräscht på innergården, så att de boende kan använda ytan. Man ökar trivselfaktorn på platsen, vilket innebär att man kan spendera kvalitetstid på gården, säger Johan Hedberg, Vd och delägare.

Fungerar som en totalentreprenör

En ny lekplats, ny stenbeläggning på gården eller en förnyad trädgårdsdesign är vanliga önskemål. Eftersom innergården med sin ålder kan ha förfallit och behöver rustas upp. Det kan även finnas tillhörande garage som behöver renovering och förbättring. Innergårdsgruppen tar sig gärna an projekt som detta och med tillgång till alla ytterligare tjänster som behövs – In-House.

Ett projekt som de är extra stolta över är projekt Roslagsgatan. Där har de rivit ut ett garage och förstärkt detta med nya balkar, gjutit plintar och byggt ett helt nytt bjälklag med tätskikt. Det kommer även en ny överbyggnad, med ny inredning och nya plattor. Där skapade man också trivsamma och inspirerande miljöer på innergården.

De har även arbetat med ett annat stort projekt under en längre och där allting behövde förnyas. De började att arbeta i mars-april 2020 och projektet avslutades i vecka 13, 2021, då det slutbesiktigades. Då arbetade man bland annat med att sätta upp laddboxar till elbilar, nya smides- och betongkonstruktioner och en helt ny gårdslayout enligt kundens önskemål.

-I det här projektet fick vi färdigprojekterade handlingar som kunden hade projekterat. Det är ju att föredra, i en entreprenad,” säger Andreas Jonsson, delägare.

En seriös entreprenör och arbetsgivare

En garagerenovering har precis avslutats och där har de renoverat pelare, som varit utsatta för bland annat salter. Eftersom delarna rostat sönder, vattenbilade de dessa och bytte ut den armering som var skadad och gjöt på delar som behövdes. Detta projekt har också en mycket nöjd kund.

-Vi är en ytterst seriös entreprenör och arbetsgivare och arbetar med bra villkor för våra anställda. Produkten som vi levererar, är den förväntade produkten”, säger Johan. Han avslutar:

”Vi är en seriös aktör i vår bransch. Varje projekt som vi avslutat har ett utmärkt resultat”.

Läs mer om Innergårdsgruppen garage & betong i Stockholm AB här >>

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!