2014-12-01 Rekord på Svenska Solskyddsförbundets kongress https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2014/12/b50be7f547f8c35f_800x800ar.jpg

Rekord på Svenska Solskyddsförbundets kongress

Solskydd

Stort intresse bland medlemsföretagen för årets förbundskongress.

Den 20-21 november arrangerade Svenska Solskyddsförbundet sin årliga förbundskongress på Gothia Towers i Göteborg. De senaste årens kongresser har varit välbesökta och i år slogs deltagarrekord när 135 personer från 55 medlemsföretag förenade nytta med nöje och magi under två dagar i Göteborg.

Årets förbundskongress hade ett brett innehåll där deltagarna fick chansen att lyssna till Jörgen Ooms föredrag ”Full fart, men vart?”, få information om pågående och kommande aktiviteter som rör solskyddsbranschen, från både det Svenska Solskyddsförbundet och det europeiska solskyddsförbundet ES-SO. Kongressdeltagarna fick också tips och råd rörande konsumentförsäljning från Anette Skogsäter, konsumentvägledare Konsument Göteborg, samt en miniutbildning i varumärkesbyggande och sökoptimering på internet.

Vinnaren av Solskyddspriset 2014 utsågs och hyllades också under kongressen. I år gick utmärkelsen förtjänstfullt till Haga Solskydd AB för dess projekt ”Tele2 Arena, Stockholm”. På torsdagskvällen hölls den sedvanliga förbundsmiddagen, i år i sällskap med Joe Labero och hans fantastiska show ”Inferno”.

En mycket nöjd förbundssekreterare, Magnus Gunnarsson, sammanfattar årets kongress: ”Vi hade två fantastiska dagar på Gothia Towers som präglades av en mycket positiv stämning bland deltagarna. Det är kul att notera det stigande intresset för att delta på våra förbundskongresser, att 55 medlemsföretag av totalt 90 deltar är otroligt roligt. Vi märker också av ett ökat intresse bland medlemmarna att engagera sig i förbundets olika arbetsgrupper och projekt. Det bådar gott inför framtiden att vi kan dra nytta av den stora kunskap som finns bland våra medlemsföretag för att kunna föra Svenska Solskyddsförbundet, dess medlemmar och bransch framåt.”

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!