2014-11-27 Tele2 Arenas solskydd prisat https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2014/11/tele2_arena_solskydd.jpg

Tele2 Arenas solskydd prisat

Solskydd

Prestigeprojekt drog längsta strået i årets upplaga av Svenska Solskyddsförbundets tävling Solskyddspriset.

I samband med Svenska Solskyddsförbundets kongress den 20:e november på Gothia Towers i Göteborg utsågs årets vinnande bidrag i tävlingen Solskyddspriset. I tuff konkurrens och från sju inlämnade solskyddsinstallationer utsåg juryn till slut bidraget/projektet ”Tele2 Arena, Stockholm” från Haga Solskydd AB.

Juryns motivering:

”Årets solskyddspris tilldelas ett företag som har levererat 495,25 meter brett och totalt ca 1237,5 kvm Insyns-utsiktskydd/fördunkling/mörkläggning i en och samma produkt till Tele2 Arena. Vår motivering lyder därför: En smart, användarvänlig och funktionell lösning som har integrerats in i dess miljö i samarbete med brukare, arkitekt och leverantör.”

– Haga Solskydd är mycket tacksamma för Solskyddspriset 2014 och vill tacka Svenska Solskyddsförbundets jury för utnämningen. Att få leverera solskydd till ett av Stockholms nya landmärken tillika utsedd till Världens Bästa Arena 2014 är ett prestigeprojekt för Haga Solskydd. Med lösningen får Tele2 Arena ett ultimat insynsskydd mellan loungemiljö och publik runtom arenan. Solskyddet blir således en del av arenans utbud och funktion. säger Lenny Tunedal – VD, Haga Solskydd AB.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!