Infrastruktur Senaste nytt infrastruktur
1 min lästid

Tilldelningsbeslut i Lettland

11:e april 2016, 10:18
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Sensys Gatso Group, en globalt ledande leverantör inom trafiksäkerhetslösningar, har erhållit tilldelningsbeslut gällande en upphandling i Lettland, värd ca 2,5 miljoner euro, motsvarande ca 23 miljoner kronor.

Den lettiska trafikmyndigheten (CSDD)  har meddelat att Sensys Gatso Group tillsammans med sin lokala partner RECK, har vunnit en upphandling av trafiksäkerhetssystem. Meddelandet om tilldelning anger att ett kontrakt kommer att undertecknas mellan bolaget och CSDD före slutet av april 2016 enligt en formell process. Kontraktet kommer att gälla under två år och omfattar trafiksäkerhetssystem till ett förväntat värde av ca 2,5 miljoner euro för Sensys Gatso Group. Sensys Gatso Group kommer att publicera uppdateringar om denna upphandling, inklusive information om leveransplanen.

– Vi är hedrade att tilldelas detta anbud och ser fram emot att trappa upp vår strävan att stödja CSDD i sina ansträngningar för att förbättra trafiksäkerheten i Lettland. I synnerhet är jag glad över att se att denna tilldelning är baserat på teknologi och prestation i tuff konkurrens, Peter Clarke, Sensys Gatso Groups Sales VP.

#lettland #sensys gatso group #trafiksäkerhet
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0