Senaste nytt EnergiBravida förvärvar Energisystem i Östersund
15/03/2012 1min lästid

Bravida förvärvar Energisystem i Östersund

15/03/2012 1min lästid
Bravida förvärvar Energisystem i Östersund

Förvärvet av vs-företaget är ett viktigt steg mot ett komplett service- och installationserbjudande i Östersundsområdet.

Bravida har förvärvat rörelsen i företaget Energisystem i Östersund AB. Förvärvet av vs-företaget är ett viktigt steg mot ett komplett service- och installationserbjudande i Östersundsområdet.

Energisystem i Östersund AB har arbetat med installation och service av rör- och fjärrvärmeanläggningar sedan 1994. Från och med den 1 april i år kommer företaget, och dess åtta medarbetare, att ingå i Bravidas verksamhet i Östersund, med bolagets vd Mikael Malmqvist som filialchef för vs-området. Verksamheten fortsätter att utgå ifrån Östersund under namnet Bravida VS.

– Att bli en del av en stor organisation med lokal förankring och att vara med och bygga en lokal totalinstallatör känns oerhört spännande och inspirerande, säger Mikael Malmqvist på Energisystem i Östersund AB.

– Förvärvet medför att vi utökar vår redan etablerade verksamhet inom ventilation med ytterligare ett ben inom vs. De är ett viktigt steg mot målet; ett komplett erbjudande inom service- och installation, säger Svenåke Bohman, regionchef på Bravida.

Den nya verksamhetens uppdrag innefattar planering, projektering, installation och service av vs-anläggningar.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!