Om Branschaktuellt

Förlaget bakom

Branschaktuellt Sverige AB är ett fristående förlag som grundades år 2011 av Oscar Lundberg och Marcus Rosenholm. På kontoret arbetar tjugo drivna personer med redaktion, layout, analys och marknad. Vår vision är att bli Nordens ledande organ för branschbevakning.

Gasellföretag 2019!

Vår satsning på det digitala landskapet, medarbetare och nöjda kunder har bidragit till att Branschaktuellt nu finns på listan över Sveriges Gasellföretag.

Så används portalen

Branschaktuellt används idag som ett verktyg för näringslivet för att snabbt uppdatera sig inom sin egen bransch men även cross-business. Portalen vänder sig till dig som jobbar i – eller är intresserad av – bygg, industri, energi & infrastrukturbranschen. Branschaktuellt är ett ultimat verktyg för alla beslutsfattare med syfte att uppdatera sig om projektupphandlingar, produktnyheter, heta ämnen inom branschen och företagsnyheter.

Branschaktuellt.se har 25 000 unika läsare varje vecka. Trafiken säkerställs av tredje part och visas offentligt på Ocast.

Tidningen Branschaktuellt

Branschaktuellt ger ut en pappersutgåva (6) gånger per år med olika fokusområden. I tidningen träffar våra reportrar människorna bakom projekten och investeringarna. Här får du som läsare tillgång till exklusiva artiklar om både stora och små projekt och satsningar.

Varför prenumerera?

  • En insatt redaktion från branschen där du är verksam inom.
  • Nya upphandlingar och intervjuer med nyckelpersonerna bakom besluten.
  • Håll koll på senaste trenderna, vad vill kunderna ha?
  • Karriärsnyheter, bli först att uppvakta en ny potentiell kund!
  • Bra för personal och kunder – ha rätt innehåll i tidningsstället.

Prenumerera på tidningen här

Branschaktuellt’s nyhetsbrev

Branschaktuellt’s nyhetsbrev är kanske Nordens största branschbrev. Vårt nyhetsbrev vänder sig till dig som jobbar i – eller är intresserad av – bygg, industri, energi & infrastrukturbranschen. Brevet ger en sammanfattning av aktuella nyheter och tillhandahåller dessutom senaste nytt om karriärer och branschaffärer. Prenumerera gör du enkelt genom att fylla i din mailadress nedan – det är helt kostnadsfritt.

    Missa inget!

    Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!