Olja & RaffinaderierPreem tillsätter ny chef för Supply & Trading
22/05/2018 2min lästid

Preem tillsätter ny chef för Supply & Trading

22/05/2018 2min lästid
Preem tillsätter ny chef för Supply & Trading

Fotograf: Hans Berggren

“Kommer i sin nya roll att bidra till att stärka Preems affär; från råvara till kund”

Preem tillsätter Magnus Holm som ny chef för affärsområde Supply & Trading. Magnus kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef för Marknad och försäljning inom Preem och efterträder Stein Ivar Bye som varit tillförordnad affärsområdeschef tillika COO.

Magnus Holm, chef Supply & Trading

– Magnus kommer i sin nya roll att bidra till att stärka Preems affär; från råvara till kund. Jag är glad över att han har tackat ja till att ta över rollen som ansvarig för Supply & Trading, säger Stein Ivar Bye, COO på Preem.

– Preem står inför en spännande framtid där bland annat förnybara satsningar kommer att vara avgörande för företagets framgång. Jag ser framemot att, som en del av Supply & Trading, få chansen att vidareutveckla Preems konkurrenskraft i nära samarbete med övriga affärsområden och verksamheter, säger Magnus Holm, tillträdande chef för Supply & Trading.

Förändringen innebär att Stein Ivar Bye, i tillägg till sin roll som COO, tillsätts som tillförordnad affärsområdeschef för Marknad och försäljning tills dess att ny person är på plats. Rekryteringsarbetet påbörjas omedelbart. Preems koncernledning påverkas inte.

Förändringarna gäller från och med den 1 juni 2018.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!