2021-05-11 Fyra nyckelroller tillsatta hos Skandia Fastigheter https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2019/05/business-3167295_1920.jpg

Fyra nyckelroller tillsatta hos Skandia Fastigheter

Genrebild. Bildkälla: Pixabay / creative commons /
Genrebild. Bildkälla: Pixabay / creative commons /
Affär & Karriär

Skandia Fastigheter har siktet inställt på att möta framtiden och tar nu flera kliv mot det målet. Bland dessa steg har tre nyckelmedarbetare tillsatts i verksamheten. En befintlig har dessutom fått utökat ansvar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Richard Hansson har anställts som förvaltare samhällsfastigheter region väst. Han har bred och lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från WSP.

Anna-Viktoria Björkman Lind blir uthyrare i Stockholm och för med sig erfarenhet från Steen & Ström och transaktionsrådgivning på CBRE.

Terese Carlsson tillsätts som marknadsansvarig för Frölunda Torg och kommer närmast från Göteborg & Co där hon jobbat med stadsutvecklingsprojektet Göteborg 400 år.

Caroline Rönnborg är sedan ett år tillbaka centrumchef för Skandia Fastigheters kommande storsatsning Backaplan i Göteborg och får nu det ökade uppdraget med ansvar för Commerce där. Hon har tidigare verkat som etableringschef på Telia och Lindex och har gedigen kunskap om bland annat stadsutveckling och förhandlingar.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!