Affär & Karriär
1 min lästid

Caverion anställer ny distrikschef

25:e januari 2016, 10:04
Caverion anställer ny distrikschef
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Fredric Dahlgren tillträder i april som ny distriktschef för Caverions gotländska verksamhet. I den nya rollen kommer fokus vara att stärka företagets position på den lokala marknaden, en utmaning han ser ljust på.

“Det kommer att hända väldigt mycket på den gotländska marknaden de kommande 3-4 åren. Exempelvis kommer det att byggas en hel del nya bostäder samtidigt som försvaret ska tillbaka till ön. Jag ser stora möjligheter att erhålla nya uppdrag i samband med den positiva utvecklingen”.

Fredric kommer närmast från en tjänst som produktionschef på Nybergs Entreprenad AB, ett dotterbolag till NCC. Tidigare har han drivit eget företag inom tele- och databranschen, men väljer nu att ta klivet över till installationsbranschen.

“Det är en väldigt spännande bransch med stor utvecklingspotential samtidigt som Caverions lokala medarbetare är mycket kompetenta. Jag tror det är viktigt att både bygga ett starkt lokalt team samtidigt som vi drar nytta av hela det stora företagets kompetens. Lyckas vi med det kommer vi ta marknadsandelar och samtidigt bibehålla en hög kvalitet i leveransen till våra kunder”, säger Fredric Dahlgren.

#caverion #energi #gotland
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0