Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Tyréns rekryterar ny affärschef

12:e november 2015, 08:56
Tyréns rekryterar ny affärschef
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns har rekryterat Anders Dannqvist som ny affärschef för mark och anläggning i region Syd. Anders kommer närmast från en tjänst som vd för EVRY Malmö AB.

– Anders goda ledarskap och gedigna erfarenhet av konsultbranschen kommer bidra starkt till Tyréns fortsatta utveckling i regionen. Hans erfarenhet och lärdomar från den förändringsintensiva IT-konsultbranschen kommer att hjälpa oss i den omställning som teknikkonsultbranschen står inför de närmaste åren, säger regionchef Christian Lindfors.

Anders är civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola och har arbetat med verksamhetsledning de senaste 15 åren. Före EVRY arbetade han som regionchef för Fujitsus konsultverksamhet i södra Sverige och innan dess som vice vd på Epsilon IT och som affärsområdeschef på Cybercom.

– Att få bidra till Tyréns ambition att utveckla samhället känns enormt spännande. Jag är oerhört imponerad och ödmjuk inför den kompetens och expertis som finns inom Tyréns, och hoppas att min erfarenhet av tjänsteföretag inom IT och verksamhetsutveckling ska kunna bidra till nya infallsvinklar och lösningar i en expansiv bransch, säger Anders Dannqvist.

Affärsområde Mark & Anläggning i Tyréns region syd har drygt 110 anställda och kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Växjö och Jönköping.

Anders kommer att tillträda tjänsten i januari 2016 och ingå i regionens ledningsgrupp. Anders ersätter Paul Myhrberg som går vidare inom Tyréns till en roll som biträdande regionchef i region Syd.

#affärschef #tyrens
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0