2021-04-08 Fastighetsprofil ny vd för Colliers Sverige https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/04/colliers_daniel-gorosch_mynewsdesk.jpg

Fastighetsprofil ny vd för Colliers Sverige

Daniel Gorosch. Foto: Colliers Sverige
Daniel Gorosch. Foto: Colliers Sverige
Affär & Karriär
Fastighet

Daniel Gorosch har utsetts till ny vd för Colliers Sverige. Nuvarande vd Dan Törnsten kvarstår som aktieägare och tillträder rollen som styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande.

Daniel har tidigare varit vd för JLL Sverige och nu senast vd och grundare för Harvesta Fastigheter. Han beskrivs ha en gedigen erfarenhet av att skapa tillväxt genom utmärkt kundservice och strategiska förvärv, en erfarenhet han fått från sina drygt 25 år i fastighetsbranschen.

”Vi har glädjen att få välkomna Daniel Gorosch som vd för Colliers Sverige. Han är en högpresterande profil inom kommersiella fastigheter och har som mål att maximera fastigheternas potential för investerare, ägare och hyresgäster på denna, för EMEA, viktiga marknad. Hans erfarenhet av att tillhandahålla exceptionella tjänster och utveckla framgångsrika verksamheter kommer, tillsammans med den starka plattform som Dan Törnsten byggt upp, att göra det möjligt för oss att påskynda tillväxten i Sverige”, kommenterar Chris McLernon, vd för Colliers EMEA.

”Det ska bli väldigt roligt att ansluta till Colliers och vara med i nästa fas av tillväxt på den svenska fastighetsmarknaden. Sverige är den fjärde investeringsmarknaden i EMEA sett till storleken och både de ekonomiska och marknadsmässiga förutsättningarna är goda. Detta göra att vi ser stora möjligheter för våra kunder, medarbetare och vår verksamhet i Sverige. Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med Dan och hela teamet för att nå ännu större framgångar”, förklarade Daniel Gorosch.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!