Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Ny sektionschef på REINERTSEN

13:e maj 2015, 06:43
Ny sektionschef på REINERTSEN
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Konsult- och entreprenadföretaget REINERTSEN har nyligen rekryterat Martin Henriksson som ny sektionschef för bro- och anläggningssektionen på Stockholmskontoret. Martin kommer närmast från Trafikverket där han arbetade som projekt- och förändringsledare.

– Martin har en bred och djup kompetens inom infrastruktur- och anläggningsprojektering samt lång erfarenhet av att leda stora komplexa projekt inom infrastruktur. Dessa erfarenheter gör honom till en stor tillgång för oss när vi nu utvecklar vår verksamhet i Stockholm, säger Örjan Bryggö, regionchef för östra Sverige.

– Jag är väl bekant med REINERTSEN då jag har arbetat som brokonstruktör där tidigare. Utmaningar med ökat antal totalentreprenader och fastprisuppdrag ställer krav på förändring av branschen. Denna resa vill jag vara med på. REINERTSEN är en utmärkt plattform för att delta i denna förändring. Med verksamhet i både Sverige och Norge har REINERTSEN unika möjligheter och goda förutsättningar att möta upp beställarsidan, säger Martin Henriksson.

Martin Henriksson började sin anställning på REINERTSEN i början av april och lägger nu mycket fokus på affärsutveckling av broverksamheten. Han arbetar även med uppdragsledning för ett stort anläggningsprojekt samt uppstart av spännande samarbeten med entreprenörer och konsulter, både i Sverige och utomlands.

#broförbindelse #reinertsen #trafikverket
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0