Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Ny branschchef på Sveriges Arkitekter

4:e mars 2015, 09:04
Ny branschchef på Sveriges Arkitekter
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Sveriges Arkitekter rekryterar Charlotta Holm Hildebrand som ny branschchef.

– Med Charlotta Holm Hildebrands nyinrättade tjänst som branschchef vill vi flytta fram Sveriges Arkitekter position som branschorganisation. Vi kommer sätta utvecklingen av arkitektföretagens affär i fokus i det arbetet. Att utveckla samarbetet med byggherrar, fastighetsägare och övriga branschen är prioriterat, säger förbundsdirektör Tobias Olsson.

Charlotta Holm Hildebrand är planeringsarkitekt FPR/MSA, utbildad vid Blekinge Tekniska Högskola och vid Oxford Brookes University. Charlotta har drivit arkitektaffärer och verksamheter de senaste 13 åren och kommer närmast från Berg I CF Møller Architects i Stockholm, där hon var kontorschef, och från verksamhet i egen regi.  

– Arkitektens olika frågor ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att bidra till ökade möjligheter för företag och verksamheter att utvecklas. Branschens villkor har förändrats de senaste 15 åren och vi behöver titta på nya affärsmodeller, verktyg och inte minst marknader där Sveriges arkitekter har stora förutsättningar att ta andelar , säger Charlotta Holm Hildebrand.

– Charlotta har också arbetat som planchef på Lidingö och med erfarenhet från såväl privat som offentlig verksamhet ger det förutsättningar för att arbeta med arkitektens olika frågor som rör såväl affär som kompetensfrågor i branschen. Hon startar omgående skriver Sveriges arkitekter i ett pressmeddelande.

#branschchef #sveriges arkitekter
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0