2021-03-24 Fabege utser ny affärsutvecklingschef https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/03/94e584b7ad482eb1_800x800ar.jpg

Fabege utser ny affärsutvecklingschef

Johan Zachrisson, Foto: Fabege
Johan Zachrisson, Foto: Fabege
Affär & Karriär
Fastighet

Fabege har utsett Johan Zachrisson till ny affärsutvecklingschef och medlem av koncernledningen. Han kommer närmast från en roll som partner på Cushman & Wakefield, enligt ett pressmeddelande.

Johan Zachrisson kommer att ansvara för transaktion, uthyrning och marknad och beskrivs som en person med ”lång och gedigen erfarenhet i branschen både som konsult och fårn fastighetsbolag”.

”Vi är mycket glada över att ha knutit Johan Zachrisson till oss. Hans breda och långa erfarenhet inom utvecklingsprojekt, uthyrning och transaktioner kommer att bidra till vår framtida utveckling och vi ser fram emot att hälsa honom välkommen till oss,” kommenterar Stefan Dahlbo, vd och koncernchef på Fabege.

”Fabege är ett bolag som alltid imponerat med genomtänkt strategi, högt affärstempo och stabil leverans. Dessutom ett trevligt gäng med sunda värderingar. Både uppdraget och att bli en del av Fabege känns väldigt bra, och jag ser fram emot att börja,” säger Johan Zachrisson.

Johan Zachrisson kommer att ingå i Fabeges koncernledning och tillträder tjänsten efter sommaren.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!