2021-03-24 Erfaren affärsutvecklare till Peab Bostad https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/03/Namnlost-1-1-15.jpg

Erfaren affärsutvecklare till Peab Bostad

David Järevik affärsutvecklare Peab Bostad Väst. Foto till vänster: Peter Steen
David Järevik affärsutvecklare Peab Bostad Väst. Foto till vänster: Peter Steen
Affär & Karriär
Bostad

Peab rekryterar David Järevik som ny affärsutvecklare på Peab Bostad Väst. Han kommer närmast från Götenehus och tillträder tjänsten den 19 maj, enligt ett pressmeddelande.

Han ska i sin nya roll fokusera på att hitta och genomföra affärer inom den egenutvecklade verksamheten för bostadsrätter och äganderätter.

– Jag är glad över att så många välkvalificerade personer söker sig till oss. Det som slutligen avgjorde till Davids fördel är hans erfarenheter, nätverk och fantastiska affärsdriv. Vår starka lokala förankring kräver lokala och väl geografiskt förankrade personer, där passar David in perfekt, säger Therese Lundh, regionchef Peab Bostad Väst.

David kommer senast från Götenehus där han under sex år har varit ansvarig för projektverksamheten i Västsverige.

– Jag har arbetat med bostadsutveckling i den här regionen i sex år och det är verkligen Sveriges mest intressanta plats att vara på om man vill jobba med bostadsutveckling. Det känns extra kul att få fortsätta resan med ett branschledande företag, säger David Järevik, tillträdande affärsutvecklare Peab Bostad Väst.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!