2021-03-01 HSB rekryterar projektchef https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/03/hsb01.jpg

HSB rekryterar projektchef

Martin Jaworski, projektchef HSB Göteborg. Foto, background: HSB/Anders Ylander
Martin Jaworski, projektchef HSB Göteborg. Foto, background: HSB/Anders Ylander
Affär & Karriär
Byggindustrin

HSB Göteborg rekryterar Martin Jaworski som ny projektchef. Han har en lång erfarenhet som projektledare inom fastighetsbranschen och kommer närmast från konsultbolaget Inhouse Tech.

– Vi är väldigt glad att välkomna Martin Jaworski till nyproduktionsavdelningen. Vi har flera spännande projekt på gång och Martins kompetens och tekniska kunnande kommer vi ha stor nytta av framöver. Dessutom har han jobbat som konsult för HSB och känner vår verksamhet väl, säger Ida Sundstedt, chef nyproduktion på HSB Göteborg.

På HSB Göteborg kommer han bland annat att arbeta med det kommande nyproduktionsprojektet Ramselyckan i Öjersjö, Göteborg, där HSB Göteborg planerar säljstart cirka 80 bostadsrätter sommaren 2021.

Martin Jaworski kommer närmast från en anställning på konsultbolaget Inhouse Tech. Tidigare har han arbetat på företagen Bygg-Fast och AB Consila och har mer än 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen inom områden som projektledning, byggledning, projekteringsledning och kontrollansvarig enligt PBL.

Martin Jaworski påbörjade sin anställning hos HSB Göteborg under februari 2021.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!