2021-02-24 Fastighetsbolagets vd slutar – efter 25 år https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/02/3050_0_top_thumb.jpg

Fastighetsbolagets vd slutar – efter 25 år

Siv Malmgren. Foto: John Mattsson
Siv Malmgren. Foto: John Mattsson
Affär & Karriär
Fastighet

Efter 15 år som vd för fastighetsbolaget John Mattson har Siv Malmgren informerat styrelsen om att hon önskar lämna sitt uppdrag för att gå i pension. Det framgår av ett pressmeddelande.

Siv Malmgren har varit anställd i bolaget sedan 1996 och tillträdde rollen som vd 2006. Hon kommer fortsätta som vd till dess att ny vd tillträder.

”Bolaget är nu väl etablerat på börsen och en tillväxtresa har inletts. Jag har varit i bolaget i 25 fantastiska år, varit vd i 15 år och blir 62 i höst. Nu är rätt tid att lämna över stafettpinnen”, kommenterar Siv Malmgren, vd John Mattson.

”Jag vill varmt tacka Siv för alla hennes insatser under sammanlagt 25 år i bolaget, och framför allt för tiden som vd. Siv har framgångsrikt tagit bolaget till börsen och skapat en plattform som blickar framåt och samtidigt bejakar vår byggmästartradition. Nu inleds processen med att rekrytera en efterträdare som tar vid det tillväxtarbete som Siv har påbörjat, kommenterar Johan Ljungberg, styrelseordförande John Mattson.

Rekryteringsprocessen påbörjas omgående.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!