2021-01-13 CA Fastigheter tar in ny vd https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/01/cafast.jpg

CA Fastigheter tar in ny vd

Ett av CA Fastigheters pågående projekt är de exklusiva bostäderna i Lomma, kallat "Strand Lomma", där bolaget precis inlett den tredje etappen.
Ett av CA Fastigheters pågående projekt är de exklusiva bostäderna i Lomma, kallat "Strand Lomma", där bolaget precis inlett den tredje etappen.
Affär & Karriär

Fastighetsbolaget CA Fastigheter som har en omsättning på 900 miljoner kronor har utsett Andreas von Hedenberg till ny VD. Andreas kommer närmast från en tjänst som affärsutvecklingschef och del i företagsledningen på Fastpartner AB.

– Vi är oerhört glada över att Andreas von Hedenberg accepterat rollen som VD för CA Fastigheter. Med sitt starka fokus på affärsfrågor är Andreas rätt person att ta sig an uppgiften att utveckla och växa CA Fastigheter vidare, säger Johan Damne, VD för Claesson & Anderzén AB.

– Med ett bestånd av både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter, en intressant projektportfölj och starka och långsiktiga ägare, är CA Fastigheter väl rustat för framtiden. Jag ser väldigt mycket fram emot att tillträda som ny VD för CA Fastigheter och att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla bolaget, säger Andreas von Hedenberg.

Andreas tillträder som VD för CA Fastigheter AB under våren.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!