2020-11-26 Vätterhems vd lämnar https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/11/familjebostader.jpg

Vätterhems vd lämnar

Torbjörn Hammerth tillträder som VD för Familjebostäder
Torbjörn Hammerth tillträder som VD för Familjebostäder 1 maj, 2021. Foto: Mats Andersson, Concret
Affär & Karriär
Fastighet

Torbjörn Hammerth tillträder som vd för Familjebostäder i Göteborg.
– Jag känner mig hedrad och tacksam att få möjlighet att delta i att utveckla den hållbara staden, säger Thorbjörn Hammerth.


Thorbjörn arbetar i dag som vd på Bostads AB Vätterhem, Jönköpings Kommun, en tjänst som han haft sedan 2015. Han har en lång bakgrund i ledande befattningar inom bostäder och fastigheter. Stort fokus har varit på social hållbarhet, klimatarbete och digitalisering.

– Jag känner mig hedrad och tacksam att få möjlighet att delta i att utveckla den hållbara staden. Min ambition är att förstärka och vidareutveckla kraften i Familjebostäder och tillsammans med styrelse och medarbetare bli ledande inom social hållbarhet, hyresgästnöjdhet, ansvarsfull renovering och digitalisering, säger Thorbjörn Hammerth.

– Göteborg står inför stora utmaningar när det gäller stadens särskilt utsatta områden. Med sina goda erfarenheter från arbetet med sådana frågor i Jönköping kommer Thorbjörn att bli en viktig tillgång för staden och Familjebostäder. Hans tydliga fokus på hyresgästerna kommer att ytterligare bidra till att stärka bolagets betydelse för göteborgarna, säger Magnus Nylander, styrelseordförande i Familjebostäder.

Thorbjörn tillträder tjänsten den 1 maj 2021.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!