2020-11-24 Chef lämnar Nynäshamn kommun https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/11/Ann-Marie-DAmico.jpg

Chef lämnar Nynäshamn kommun

Ann-Marie D’Amico, Aarsleff
Ann-Marie D’Amico är ny affärsområdeschef inom Aarsleff Rörteknik . Foto: Mattias Hamrén
Affär & Karriär
Byggindustrin

Ann-Marie D’Amico lämnar rollen som VA-chef i Nynäshamns kommun.
Hon ska i stället börja jobba på Aarsleff Rörteknik, i rollen som affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet.

Aarsleff Rörteknik fortsätter att rekrytera för tillväxt och Ann-Marie D’Amico är företagets senaste tillskott. Med målet att driva marknadsutvecklingen vidare intar hon nu rollen som affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet.

Ann-Marie D’Amico kommer närmast från Nynäshamns kommun, där hon hade rollen som VA-chef. Hennes stora erfarenhet av ledande chefspositioner och utvecklingsarbete, inom såväl offentlig som privat verksamhet, ska nu driva och utveckla Aarsleffs arbete framåt inom området för relining i fastigheter.

– För mig står Aarsleff för kvalitet och kundfokus och jag ser fram emot att få utveckla vårt kunderbjudande tillsammans med branschens mest kompetenta medarbetare i en koncern med stark innovativ drivkraft. Vi har i dag ett mycket välfungerande samarbete med några av de största fastighetsbolagen, som till exempel Stena Fastigheter och Svenska Bostäder. Nu tar vi sikte på ytterligare expansion i segmentet fastighetsbolag och kommuner i Mälardalen. Stora aktörer med hög kravställning är en kundgrupp som passar oss väldigt bra, säger Ann-Marie D’Amico, affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik.

Förutom stort fokus på affärsutveckling kommer Ann-Marie att vara en viktig pusselbit i Aarsleffs vision om att göra det möjligt för fler aktörer i branschen att förnya rör på ett tids- och kostnadseffektivt sätt. 

– Med Ann-Marie som ny affärsområdeschef för verksamhetsområdet fastighet stärker vi bolaget och får in mer värdefull kompetens. Aarsleff är en del av en stor internationell koncern och i Sverige står vi inför en spännande tillväxtfas. Behoven på marknaden förändras snabbt och vårt fokus är att ständigt ligga steget före och anpassa oss. Ann-Maries gedigna erfarenhet av affärsutveckling är ett mycket välkommet tillskott i vår fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Indahl, vd för Aarsleff Rörteknik i Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!