2020-10-20 Ny styrelseledamot i Innovationsföretagen https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/nord-fojab.jpg

Ny styrelseledamot i Innovationsföretagen

Daniel Nord FOJAB
Daniel Nord, vd på FOJAB, blir ny styrelseledamot i Innovationsföretagen. Foto: FOJAB
Affär & Karriär
Arkitektur

Daniel Nord, vd på FOJAB, blir ny styrelseledamot i Innovationsföretagen.
– Vi har många framtida utmaningar inom digitalisering och hållbarhet men även strukturella förändringar inom branschen där jag hoppas kunna bidra, säger Daniel Nord.

Vid en extra stämma valdes Daniel Nord in i Innovationsföretagens styrelse. Han är delägare och vd på FOJAB och har arbetat i företaget sedan 1998, både som arkitekt och sedan 2010 som vd.

Daniel Nord har lång erfarenhet som uppdragsansvarig för stora arkitektuppdrag, strategiska ledningsfrågor och affärsutveckling. Han har de senaste åren drivit frågor inom hållbarhet, digitalisering och kompetensutveckling. FOJAB är södra Sveriges största arkitektkontor med kontor i Malmö, Stockholm och Helsingborg. Företaget är ägarlett.

– Jag är glad över förtroendet och ser fram emot att som styrelseledamot vara med att driva och utveckla våra förutsättningar. Jag är väldigt intresserad av villkor, värderingar och förändringar i branschen. Vi har många framtida utmaningar inom digitalisering och hållbarhet men även strukturella förändringar inom branschen där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och det regionala perspektivet, säger Daniel Nord.

Innovationsföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen som representerar innovativa företag i arkitekt- och ingenjörsbranschen. Organisationen företräder drygt 720 medlemsföretag med nära 40 000 medarbetare. 

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!