2020-10-13 Ny HMS-chef i AF Gruppen Sverige https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/eva-johansson-liten.jpg

Ny HMS-chef i AF Gruppen Sverige

Eva Johansson, HMS- och kvalitetschef i AF Gruppen Sverige
Eva Johansson, ny HMS- och kvalitetschef i AF Gruppen Sverige. Foto: AF Gruppen Sverige
Affär & Karriär

Eva Johansson har utsetts till HMS- och kvalitetschef för AF Gruppen Sverige. Hennes roll är att stödja och utveckla de sju dotterbolagens arbete inom hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet.

– AF Gruppen lockade mig för att det är en stark koncern, som ställer höga krav på säkerhetsarbetet, men samtidigt ger varje dotterbolag friheten att välja sitt eget sätt att nå målen. Min uppgift är att ge bolagen ett ännu effektivare stöd i de här viktiga frågorna, säger Eva Johansson.

Eva Johansson har tidigare arbetat med miljöledning och verksamhetsutveckling på NCC. Hon kommer närmast från tjänsten som HMS- och kvalitetschef på AF Bygg Göteborg.

– Det är helt i AF Gruppens anda att rekrytera duktiga AF-medarbetare internt och låta dem ta nästa kliv i organisationen. Jag är väldigt glad och nöjd med valet av Eva till ny HMS- och kvalitetschef i Sverige, säger Andreas Rydbo, vd för AF Gruppen Sverige.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!