2020-10-12 Susan Schack blir ny Sverigechef för Arkitema https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/10/arkitema-kollage.jpg

Susan Schack blir ny Sverigechef för Arkitema

Susan Schack blir ny Sverigechef för Arkitema
Susan Schack blir ny Sverigechef för Arkitema. Till höger: Hagaskolan, ett av Arkitemas många projekt inom utbilding. Foto och illustration: Arkitema
Affär & Karriär
Arkitektur

Arkitema Architects har utsett Susan Schack till ny Sverigechef. Hon kommer att leda den fortsatta utvecklingen av arkitektverksamhetens strategi, organisation och kompetenser för Arkitemas kontor i Sverige.

Arkitema har rekryterat sin nya chef för Sverige ur de egna leden. Susan Schack var med från början när företaget etablerade sig på den svenska marknaden 2007. Hon har innehaft ett flertal befattningar på Arkitemas kontor i Stockholm och Malmö.

Som Sverigechef får Susan Schack ansvaret för de operationella aktiviteterna i Sverige och ska säkra en stark koordinering inom verksamheten.

Hennes mål är att säkra en ännu starkare position för det skandinaviska arkitektkontoret i Sverige:

– Jag ser fram emot att komma igång med nya spännande utmaningar i Arkitema och att få vara med att konsolidera och utveckla Arkitema på den svenska marknaden. Jag kan verksamheten utan- och innantill, och gläder mig till att fortsätta samarbetet med mina goda kollegor. Vi har en stor uppgift framför oss, för vi har stora ambitioner, men jag är säker på att vi kommer att lyckas med att göra Arkitema till en ännu större aktör på den svenska marknaden, säger Susan Schack.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!