2020-06-01 Två tunga branschnamn i grön styrelse https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/06/dudfnj6zscblf1zttgfq.jpg

Två tunga branschnamn i grön styrelse

Petra Krüger, fotograf Eva Kronfält Thorvinger och Mats Hederos, Foto: Pressbild/AMF Fastigheter
Petra Krüger, fotograf Eva Kronfält Thorvinger och Mats Hederos, Foto: Pressbild/AMF Fastigheter
Affär & Karriär

Sweden Green Building Council, stärker nu styrelsen med två tunga branschnamn: Petra Krüger, Sverigechef NCC Property Development och Mats Hederos, vd AMF Fastigheter.

Sweden Green Building Council (SGBC) går nu in i en strategiskt viktig fas med avgörande frågor kring organisationens framtida utveckling och hur man ska stödja och stärka ett hållbart samhällsbyggande.

Krüger och Hederos ersätter två avgående ledamöter i styrelsen, Thorbjörn Hammerth, Vätterhem och Henrik Saxborn, Castellum. För valberedningen har det varit av yttersta vikt att behålla kompetensen från bostads- och fastighetsbranschen.

– Vi är glada över att årsmötet delade vår uppfattning om att Petra Krüger och Mats Hederos är rätt personer att vara med och utveckla SGBC. Vi går nu in i en ny fas med ett omfattande strategiskt arbete för att stå rustade inför framtida utmaningar”, säger Gustaf Landahl, valberedningens ordförande.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!