2020-05-12 Hon tar över vd-rollen på Carlstedt Arkitekter https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2020/05/Stina-Ljungkvist-200512_-Foto-Elizabeth-Thompson.jpg

Hon tar över vd-rollen på Carlstedt Arkitekter

Carlstedt Arkitekter har utsett Stina Ljungkvist till ny vd. Fotograf: Elizabeth Thompson
Carlstedt Arkitekter har utsett Stina Ljungkvist till ny vd. Fotograf: Elizabeth Thompson
Affär & Karriär

Carlstedt Arkitekter har utsett Stina Ljungkvist till ny vd. Hon tillträder i augusti 2020. Stina Ljungkvist kommer närmast från BSK Arkitekter där hon verkat som vd de senaste fem åren.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Carlstedt Arkitekter. Med tanke på den tid vi befinner oss i känns det extra angeläget att arbeta på ett företag som gör stor nytta och många insatser för att lösa samhällets utmaningar, säger Stina Ljungkvist.

Stina Ljungkvist tar över vd-rollen efter Siv Axelsson som varit tillförordnad vd sedan oktober 2019. Siv Axelsson är också styrelseordförande för Carlstedt Arkitekter, ett uppdrag hon kommer att ha även fortsättningsvis.

– Vi är mycket glada för att Stina ska börja hos oss på Carlstedt Arkitekter. Hennes långa erfarenhet av ledarskap och starka kundfokus är några av de värdefulla kompetenser Stina kommer att bidra med, säger Siv Axelsson.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!